Pohjolan Liikennekoulu

10 h teoriaopetusta

10 h itsenäistä verkko-opiskelua

10 h ajo-opetusta (a´50min)

Kurssihinta sisältää lisäksi opiskelumateriaalin verkko-opiskeluihin sekä auton käytön ensimmäisessä ajokokeessa.

Kokeilussa oppilaat suorittavat henkilöautokurssin perusvaiheen, joka sisältää 10 teoriatuntia (1 autokoululla ja 9 virtuaaliluokassa, vaikka kotisoffalla, 10 ajotuntia sisältää liukkaankelin rataopetuksen ja pimeänajon simulaattorilla. Tämän lisäksi oppilas suorittaa 10 h itseopiskelua verkossa. Pakollisen opetuksen jälkeen oppilaalla on mahdollisuus mennä kuljettajantutkintoon. Mikäli oppilaalla ei ole pakollisen opetuksen jälkeen vielä riittäviä edellytyksiä tutkinnon läpäisyyn , on hänellä oikeus ostaa lisäopetusta. Tuleville kursseille otetaan maksimissaan 50 henkilöä ja ajotutkintoon on mentävä 1.9.2017 mennessä. Aikaisemmat korttiluokat eivät alenna opetusmääriä.
Opetuksessa hyödynnetään EDlooper ajotavanseurantalaitetta. Oppilas saa ladattua omaan android puhelimeensa ilmaisen ohjelmiston esim Playkaupasta.

Kurssihinta: 895€ ei myynnissä enään

LISÄKSI:

• Ajokorttilupa 40€
  • Teoriakoe 31€
  • Ajokoe 65€
  • Liukkaankelin ratamaksu 40€

Tarvittaessa/halutessa:

• Lisäteoriatunti 5€/h
  • Lisäajotunti 70€
  • Kouluajoneuvon käyttö ajokokeessa 70€

10+10-kurssit ovat täynnä - ei alkavia kursseja!