Pohjolan Liikennekoulu

#kurssit täynnä#

10 h teoriaopetusta

10 h itsenäistä verkko-opiskelua

10 h ajo-opetusta (a´50min)

Kurssihinta sisältää lisäksi opiskelumateriaalin verkko-opiskeluihin sekä auton käytön ensimmäisessä ajokokeessa.

Kokeilussa oppilaat suorittavat henkilöautokurssin perusvaiheen, joka sisältää 10 teoriatuntia (1 autokoululla ja 9 virtuaaliluokassa, vaikka kotisoffalla, 10 ajotuntia sisältää liukkaankelin rataopetuksen ja pimeänajon simulaattorilla. Tämän lisäksi oppilas suorittaa 10 h itseopiskelua verkossa. Pakollisen opetuksen jälkeen oppilaalla on mahdollisuus mennä kuljettajantutkintoon. Mikäli oppilaalla ei ole pakollisen opetuksen jälkeen vielä riittäviä edellytyksiä tutkinnon läpäisyyn , on hänellä oikeus ostaa lisäopetusta. Tuleville kursseille otetaan maksimissaan 30 henkilöä ja teoriakokeeseen on mentävä 30.6.2018 mennessä. Aikaisemmat korttiluokat eivät alenna opetusmääriä.
Opetuksessa hyödynnetään EDlooper ajotavanseurantalaitetta.

voit ilmoittautua tästä:

Kurssihinta: 850€ ei myynnissä

LISÄKSI:

• Ajokorttilupa 40€
  • Teoriakoe 31€
  • Ajokoe 65€
  • Liukkaankelin ratamaksu 40€
  •   2 valokuvaa/nuorisonterveystodistus/lääkärintodistus

Tarvittaessa/halutessa:

• Lisäteoriatunti 5€/h
  • Lisäajotunti 70€
  • Kouluajoneuvon käyttö uusinta ajokokeessa 70€